Kattenoppas Alkmaar

Voor alle zorg en liefde

Klanten Ervaringen

Als eerst wil ik graag iedereen bedankten voor alle leuke reactie. Blijf ze insturen, ik zal ze zeker plaatsen.

Tatjana
'Ik wilde mijn katten niet naar een pension doen, aangezien 1 blaasgruis heeft en de ander een  nog niet gesteriliseerde kitten was van 8 maanden oud. Gelukkig kwam ik terecht op de website van kattenoppas Alkmaar. Ik ben heel dankbaar dat alle dingen die ik vroeg - van de katten op het dakterras laten tot de kitten extra helpen met eten - geen probleem waren en goed zijn gedaan. Ook waren we erg blij dat we op de hoogte werden gehouden hoe het met ze ging. Toen we terug kwamen, zaten twee vrolijke, goedverzorgde katten op ons te wachten!' 

Mirjam
Beste bianca, ik wil even een klant ervaring sturen voordat het weer vergeten wordt.
Ik ben al een aantal jaren bij Bianca ze moet bij ons wel een viertal poezen verzorgen en dat doet ze met liefde. Ik dat vind heel erg fijn meestal tijdens vakantie s.
We geven elkaar wederzijds vertrouwen en ik ze geeft ook nog altijd goede tips.
ze is geweldig en ze schiet ons altijd te hulp als we plotseling zitten met het verzorgen van onze poezen bende. Dank je wel Bianca!
Bianca is echt een aanrader


Jack & Meiden

Voor het tweede achtereen volgende jaar hebben wij van de diensten gebruik gemaakt. Het was weer bijzonder prettig te ervaren om thuis te komen en de kroost weer te zien in een top conditie. Kattenoppas Alkmaar draagt zorg voor, huisdier en huis in een periode van vakantie. Een fijn gevoel om de dierbaren aan Kattenoppas Alkmaar over te laten. Kattenoppas Alkmaar doet dit met veel toewijding, met een gerust hart kunnen wij u Kattenoppas Alkmaar aan bevelen. 05-09-2012, Succes Bianca.

Simon

Beste bianca. ik wil je allereerst danken voor je flexibiliteit. zeker rond de kerstdagen is dit bijzonder.

Sasha 

Wij werken al jaren met de Kattenoppas Alkmaar en ze doen altijd geweldig werk.

Ellen

Al een paar keer gebruik gemaakt van deze zeer betrokken en zorgvuldige kattenoppas. Bianca neemt haar taak erg serieus en dat geeft mij een fijn gevoel. Je kunt ook duidelijk merken dat ze zelf ook dol is op katten.

 

Featured Katten